Hitnet till Gullbrandstorp?

Här om dagen gjorde Stefan ett inlägg på undersidan ”Ordet är fritt”. Så här skriver han: Hej! Tänkte göra lite reklam för Hitnet, att vi som bor i villa nu kan få en anslutning till stadsnätet för en billig peng 4800:- framdraget till tomtgräns + 125:-/mån istället för en stor engångsavgift. Ju fler som anmäler sitt intresse ju fortare får vi stadsnät i Gullbrandstorp. Värdet på villorna stiger om inte annat. Läs mer på http://www.hitnet.nu/villa/area.php?area=Gullbrandstorp&show=information. Är detta något för Gullbrandstorp? Vad tycker du? Lägg din röst nedan och klicka på ”Vote”. (OBS! Röstningen är endast en undersökning för att se om intresset finns. Om du vill anmäla dig på riktigt, ska du följa länken ovan!)

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD

Annonser

En reaktion på ”Hitnet till Gullbrandstorp?

 1. Hej! Tänkte göra lite reklam för Hitnet, att vi som bor i villa nu kan få en anslutning till stadsnätet för en billig peng 4800:- framdraget till tomtgräns + 125:-/mån och detta bara för att komma till stats nätets hemsida, Och sedan är det stopp.

  Är 125:_Mån för fri surf eller bara till statsnätet?
  Är det ingen som läser avtalen?
  1. Allmänt
  1.1 Dessa Allmänna avtalsvillkor gäller för Bredbandsanslutning för enskilt bruk Därjämte tillämpas i förekommande fall Särskilda avtalsvillkor. För tjänster som erbjuds via uppkopplingen tecknas separat avtal med tjänsteleverantörer.

  SÅ skall ni komma billigare undan TRYCK NEJ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s