Gymmix Pulsens Barndans

gymmixGF Gymmix Pulsen är en certifierad Gymmix förening med många års erfarenhet med motionsgympa för vuxna och för barn i våra Bamsegympa grupper. Vi erbjuder träning runt om i Halmstad kommun på många olika platser. Nu startar vi för första gången även barndans grupper i Gullbrandstorpshallens spegelsal.

Gymmix Pulsens Barndans är till för barn mellan 6-10 år. Här får barnen under lekfulla former öva sin rörelse- och dansförmåga, koordination, koncentration, styrka, smidighet, balans och hållning. Barndansen är uppbyggd på enkla stegkombinationer och formationer inom olika dansstilar. Eleven uppmuntras att genom lek och improvisation använda sin kropp för att utveckla och våga pröva nya rörelsekombinationer. Barndans är inte bara kul och spännande det är fysiskt psykiskt stimulerande och jag kan utlova mycket skratt, mycket koncentration och mycket beröm.

Från och med vecka 11 startar vi upp en kortare termin på 6 gånger (med uppehåll v.14) på tisdagar kl.16.30-17.15 (6-8 år) samt kl.17.15-18.00 (8-10 år) i Gullbrandstorpshallens spegelsal. Grupperna startar under förutsättning att det blir fulla grupper. Deltagaravgiften för dessa 6 pass är 200 kr, anmälan är bindande.

Obs! På grund av att salen vi dansar i är väldigt liten så tillåts föräldrar tyvärr inte inne i salen, utan vill man finnas kvar i närheten så får man vara i korridoren utanför eller sätta sig i omklädningsrum eller på läktaren inne i hallen och titta på föreningens Bamsegympa som pågår samtidigt. Under föreningens gemensamma våravslutning får ni se vad era barn har lärt sig då det blir en liten uppvisning.

ANMÄLAN till Moa Grönberg via mail: moa.gronberg@gmail.com

Varmt välkomna önskar /
Moa och Frida      www.gymmixpulsen.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s