Måsens Förskola i Vilshärad

Hej!
Söker ni förskoleplats till ert/era barn eller funderar ni på att byta?
Då vill vi gärna presentera FK Måsens Förskola för er!
Måsen är den personliga förskolan som står för det lilla, det gemytliga, det familjära och det harmoniska. Den präglas av en hemlik miljö och vår personal finns där på barnens villkor. Förskolan ligger i natursköna och havsnära Vilshärad, drygt en mil norr om Halmstad, och har plats för upp till 20 barn.
På Måsen arbetar fyra pedagoger; två förskollärare och två barnskötare, varav en manlig, som vi är stolta över att ha hos oss. Vi har även en köksansvarig vars huvudansvar är att ta hand om köket, men som också är behjälplig i omhändertagandet av våra barn. Tack vare engagerad personal präglas den dagliga verksamheten av aktiviteter som:
¤Sång-, musik- och rytmikstunder
¤ Utflykter till strand, skog eller äng
¤ Gymnastik och rörelse
¤ Skapande verksamhet
¤ Språk, lek och samtal
¤ Massage
Aktiviteterna sker alltid utifrån barnens perspektiv, med stöd av och i samspel med pedagogerna.
Pedagogiken är förankrad i Läroplanen (Lpf 98) och bygger på matematik i vardagen, språklig utveckling samt undersökande naturvetenskap och teknik.
Barnens måltider körs varje dag ut från en närliggande restaurang som tillagar god och varierad kost.
Övrig förtäring, såsom frukost, mellanmål och frukt beställs av personalen och körs ut till förskolan.
Måsen drivs som ett föräldrakooperativ, vilket innebär stort inflytande till rimliga insatser. Detta är en förskoleform som skapar och främjar tillhörighet, gemenskap och engagemang för såväl medlemsfamiljer som för personal. På Måsen är det många som funnit vänner för livet!
Vi är stolta över vår förskola och är glada över att nu kunna erbjuda ert/era barn möjlighet att få vistas i en miljö som sticker ut och skiljer sig från traditionella förskolor. Just nu har vi några platser lediga, när de är tillsatta tillämpar vi ett rättvist kösystem.

Besök gärna vår hemsida för en inblick i vår verksamhet: www.fkmasen.se
För mer information kan ni ringa till förskolan direkt på 035-53915 eller till sekreterare Cilla Hansson på 070-5959940.
Ni är hjärtligt välkomna att höra av er till oss!

Annika Nilsson / Ordförande FK Måsen               Louise Jonsson / /Förskolechef FK Måsen

Annonser