Nu stänger Tempo

Hallandsposten skriver idag (18/2-14) att “Tempo i Gullbrandstorp stänger och det finns inga planer på att starta nytt. Efter en längre tids minusresultat är konkursen ett faktum.” Ägaren Stefan Andersson har lämnat in en konkursansökan och går nu och väntar på att den ska bli godkänd. Någon gång i slutet på veckan räknar han med att butiken kommer att stängas. “Fastighetsägaren har sagt att han inte kommer att hyra ut lokalen igen, det blir försäljning i stället”, säger Stefan till HP.

(Klicka på ”Lämna en kommentar” om du vill kommentera ovanstående…)

Annonser

3 reaktioner på ”Nu stänger Tempo

  1. Om man har den inställningen som Stefan när man driver en butik så är det inte konstigt att det gick så här. Börjar med att anställa hur många som helst medan han själv spelade direktör och inte ens hälsade på kunderna. Jag vet inte hur många gånger jag ställt mig framför honom och sagt hej och han bara vänder sig om. Chefki slet som ett djur alldeles själv i början och lyckades att vara trevlig och ha varor på hyllorna. Kommer att sakna butiken men inte Stefan.

  2. Finns ju alltid anledningar att saker sker, men att här skulle finnas för dåligt kundunderlag är ju bara en dålig ursäkt. ”Mannen”, hade inte det problemet, men han hade ju en annan aproach och servicekänsla.
    The Man, come back!
    Du vet hur vi vill há det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s