Om Hemsidan

iGullbrandstorp.se, den centrala hemsidan för dig som bor här. Med målet att vara en informationskanal till byns invånare.

Bakgrund
iGullbrandstorp.se är en vidareutveckling av Gullbrandstorp på nätet (gullbrandstorp.pånätet.se), som jag startade den 19 maj 2009. Gullbrandstorp på nätet var en reklamfinansierad gratistjänst. I september samma år, började arbetet med att flytta över sidorna till ett annat system, också denna en gratistjänst, men utan reklam. Enda problemet var att namnet var svårt att hålla i minnet (gullbrandstorp.webnode.com). Så i februari tog jag steget och registrerade en se-domän och där tog iGullbrandstorp.se över. Sedan augusti 2010 ligger alla sidor i ett bloggsystem som heter WordPress.com. Även startsidan, som är kopplad till adressen: http://www.igullbrandstorp.se

Varför lägger jag då tid på detta?
För att det är kul, helt enkelt. Jag gillar att bygga hemsidor. Och när jag kan se att det finns ett intresse från byns invånare så sporrar det mig också.

Vem är jag?
Jag är en man av årgång -69. Är gift, har två barn och tre hundar. Jag jobbar till vardags som skolvaktmästare, dock inte i Gullbrandstorp.

Till sist….
Min för hoppning är att du får användning för den här lokala hemsidan om vår by. Sprid till vänner och grannar att den finns. Kom gärna med tips och idéer om nyheter och händelser.

Hjälp till att hålla Gullbrandstorps hemsida levande!

Det är jag som administrerar iGullbrandstorp.se


Kontakt: >> Till kontaktformuläret

Annonser